Διάλυμα για στοματικές πλύσεις ELUDRIL CARE

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Το ELUDRIL CARE είναι ένα διάλυμα για στοματικές πλύσεις κατά της πλάκας που περιέχει δύο ενεργές ουσίες: χλωρεξιδίνη και χλωριούχο κετυλπυριδίνιο. Με χρήση δύο φορές την ημέρα μετά το βούρτσισμα, το ELUDRIL CARE βοηθάει στη μείωση σχηματισμού της οδοντικής πλάκας, διατηρώντας τα ούλα υγιή καθημερινά.

Φιάλη 500 ml με δοσιμετρικό καπάκι

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Χωρίς αλκοόλ
  • Έτοιμο προς χρήση
  • Από 6 ετών και άνω

Αποτελεσματικό για

  • Στοματικές βλάβες

Συνιστάται για

  • Ενήλικες
  • Έφηβοι
  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Μετά το βούρτσισμα, κάντε στοματικές πλύσεις με 15 ml διαλύματος (10 ml για ηλικίες από 6 έως 10 ετών) για 30 δευτερόλεπτα, δύο φορές την ημέρα. Το δοσιμετρικό καπάκι επιτρέπει να μετρήσετε την ακριβή ποσότητα που απαιτείται.

Επαγγελματική άποψη

Καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των ούλων, το ELUDRIL CARE μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σαν συμπληρωματική φροντίδα μετά από οδοντιατρική θεραπεία. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους έχουν ορθοδοντικούς μηχανισμούς, καθώς βελτιώνει τη στοματική υγιεινή στα διαστήματα που είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα ή τα μεσοδόντια βουρτσάκια.

Σύνθεση

Χλωρεξιδίνη
Χλωριούχο κετυλπυριδίνιο

Κλινικά αποτελέσματα

Το ELUDRIL CARE έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά του σχηματισμού της οδοντικής πλάκας, με μια μείωση 74,9% στον δείκτη οδοντικής πλάκας μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης. (Το διάλυμα για στοματικές πλύσεις Eludril Care χρησιμοποιήθηκε πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Η μελέτη διεξήχθη σε 25 άτομα για 3 εβδομάδες)

Σε μια έρευνα ικανοποίησης 25 ατόμων, όλοι οι συμμετέχοντες ανέφεραν ότι ένιωσαν τα ούλα τους πιο υγιή, καταπραϋμένα και λιγότερο ευαίσθητα μετά τη χρήση του ELUDRIL CARE δύο φορές την ημέρα για τρεις εβδομάδες.

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;