Οδοντόπαστα ELGYDIUM WHITENING Cool Lemon

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η οδοντόπαστα ELGYDIUM WHITENING Cool Lemon βοηθάει στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων των δοντιών (που έχουν προκληθεί κυρίως από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, ποτών ή το κάπνισμα) χωρίς να φθείρει τα δόντια. Έχει γεύση λεμόνι και παρατείνει τη λευκότητα των δοντιών μετά από απομάκρυνση της πέτρας ή επαγγελματική λεύκανση.

Σωληνάριο75 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Πιο λευκά, πιο λαμπερά δόντια
  • Γρήγορη αποτελεσματικότητα που διαρκεί

Αποτελεσματικό για

  • Λεύκανση δοντιών

Συνιστάται για

  • Ενήλικες
  • Έφηβοι

Πώς χρησιμοποιείται

Βουρτσίστε με την οδοντόπαστα για δύο με τρία λεπτά, δύο με τρεις φορές την ημέρα, μετά από κάθε γεύμα, χρησιμοποιώντας κατάλληλη οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM Whitening με μικροσφαιρίδια στις ίνες της.

Επαγγελματική άποψη

Η οδοντόπαστα ELGYDIUM WHITENING Cool Lemon βοηθάει στην απομάκρυνση των λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών που μπορεί να προκληθούν από την κατανάλωση κρασιού, καφέ, τσαγιού, από το κάπνισμα κλπ. Αυτή η οδοντόπαστα μπορεί να προκαλέσει ήπιο ερεθισμό των ούλων, εξαιτίας της λευκαντικής αποτελεσματικότητας του προϊόντος. Εάν προκύψει κάποιος ερεθισμός, χρησιμοποιήστε την με μικρότερη συχνότητα, εναλλάσοντάς της με μία οδοντόπαστα για ευαίσθητα ούλα.

Σύνθεση

Μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο

  • Πέντε φορές μικρότεροι από τους κοινούς κρυστάλλους διττανθρακικού νατρίου, η μικροκονιοποιημένη μορφή μπορεί να διεισδύσει πιο αποτελεσματικά στις αύλακες του σμάλτου.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η οδοντόπαστα ELGYDIUM WHITENING Cool Lemon έχει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των επιφανειακών λεκέδων των δοντιών μετά από χρήση δύο εβδομάδων, με αποτέλεσμα που ενισχύεται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Το 90% των ατόμων ανέφεραν γρήγορη αποτελεσματικότητα που διαρκεί (Ερωτηματολόγιο ικανοποίησης).

(Ο έλεγχος ανοχής και αποτελεσματικότητας διεξήχθη υπό οδοντιατρική εποπτεία, σε 52 άτομα για περισσότερο από 28 ημέρες, η λευκότητα εκτιμήθηκε με την κλίμακα MMLSI – MacPherson Modification of the Lobene Stain Index – σε τέσσερις περιοχές του καθενός από τους οκτώ κοπτήρες)

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;