Οδοντόπαστα ELGYDIUM Προστασία από Τερηδόνα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM Προστασία από Τερηδόνα είναι μία οδοντόπαστα σχεδιασμένη για αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις οξέων που προκαλούν την τερηδόνα. Έχει γεύση μέντας, 1350 ppm ιόντων φθορίου και περιέχει σιλιγλυκόλη που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου στην επιφάνεια του δοντιού.

Σωληνάριο 75 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Συμβάλει στη δέσμευση περισσότερου φθορίου στο σμάλτο

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα ενηλίκων

Συνιστάται για

  • Ενήλικες
  • Έφηβοι

Πώς χρησιμοποιείται

Για βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα, με μία μαλακή οδοντόβουρτσα. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου από άλλες πηγές, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.

Επαγγελματική άποψη

Το Fluorinol® στην οδοντόπαστα ELGYDIUM Προστασία από Τερηδόνα επιτρέπει στο φθόριο να δεσμευτεί στα δόντια από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Αυτή η ενισχυμένη προστασία σημαίνει καλύτερη καθημερινή στοματική υγιεινή. Αυτή η οδοντόπαστα συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα με ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Σύνθεση

Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη, 1350 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Γαλλικός αριθμός ευρεσιτεχνίας 75. 23715),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να βοηθήσει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Παράγοντας σχηματισμού φιλμ που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου του δοντιού. Βοηθάει το σμάλτο να δεσμεύσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο λεπτό επαφής, σε σύγκριση με ανόργανο φθόριο(1). Συνεπώς, αυτή η μορφή φθορίου συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.
  • Η σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο (2).

(1) L. Jung et al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel. (in vitro test)

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;