Οδοντόπαστα ELGYDIUM KIDS Fresh Strawberry

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM KIDS Fresh Strawberry είναι μία οδοντόπαστα σχεδιασμένη για παιδιά από 2 έως 6 ετών. Με γεύση φράουλας, περιέχει 500 ppm ιόντων φθορίου που είναι η κατάλληλη συγκέντρωση για παιδιά αυτής της ηλικίας, έτσι ώστε να προστατεύει τα νεογιλά δόντια από τις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Συμβάλει στη δέσμευση περισσότερου φθορίου στο σμάλτο
  • Συγκέντρωση φθορίου κατάλληλη για παιδιά από 2 έως 6 ετών
  • Σύνθεση χωρίς parabens

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Για βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα, απλώστε οδοντόπαστα σε μέγεθος μπιζελιού σε μiα μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM Kids ή Monster. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου από άλλες πηγές (νερό, αλάτι, κλπ.), συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.

Επαγγελματική άποψη

Η προστασία των νεογιλών δοντιών από την τερηδόνα είναι σημαντική για υγιή μόνιμα δόντια στο μέλλον. Οι καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής μαθαίνονται καλύτερα από την παιδική ηλικία. Η οδοντόπαστα ELGYDIUM Kids Fresh Strawberry είναι σχεδιασμένη ώστε το φθόριο να δεσμεύεται δυνατά στα δόντια από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Η καθαριστική δράση της είναι ήπια προς τα ούλα και το λεπτότερο σμάλτο των νεογιλών δοντιών.

Σύνθεση

Το Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη), 500 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία των εργαστηρίων Pierre Fabre),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να βοηθήσει την επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει την δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου. Βοηθάει το σμάλτο να δεσμεύσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος, σε σύγκριση με ανόργανο φθόριο(1). Αυτή η μορφή φθορίου βοηθάει να επαναμεταλλικοποιηθεί το σμάλτο, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.
  • Η σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας παράγοντας σχηματισμού φιλμ που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα (2).

(1) L. Jung et al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel.

  • Στο 90% των παιδιών από 2 έως 6 ετών άρεσε η γεύση Φρέσκιας Φράουλας (τεστ που έγινε σε 33 παιδιά για τρεις εβδομάδες).

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;