Οδοντόπαστα ELGYDIUM KIDS Banana

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM KIDS Red Berries είναι μια οδοντόπαστα για παιδιά από 2 έως 6 ετών. Έχει γεύση μπανάνας και περιέχει 500 ppm ιόντων φθορίου που είναι κατάλληλο για παιδιά αυτής της ηλικίας, για να προστατεύει τα νεογιλά δόντια από τις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Συμβάλει στη δέσμευση περισσότερου φθορίου στο σμάλτο
  • Συγκέντρωση φθορίου κατάλληλη για παιδιά από 2 έως 6 ετών

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Για βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα, απλώστε μια ποσότητα οδοντόπαστας σε μέγεθος μπιζελιού σε μια μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM Kids ή η Monster. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου από άλλες πηγές (νερό, αλάτι κλπ.), συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.

Επαγγελματική άποψη

Η προστασία των νεογιλών δοντιών από την τερηδόνα είναι σημαντική για υγιή μόνιμα δόντια στο μέλλον. Οι καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής μαθαίνονται καλύτερα από την παιδική ηλικία. Η οδοντόπαστα ELGYDIUM Banana είναι σχεδιασμένη ώστε το φθόριο να δεσμεύεται δυνατά στα δόντια από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Η καθαριστική δράση της είναι ήπια προς τα ούλα και το λεπτότερο σμάλτο των νεογιλών δοντιών.

Σύνθεση

Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη, 500 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των εργαστηρίων Pierre Fabre),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέβγαλμα.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου. Βοηθάει το σμάλτο να δεσμεύσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος, σε σύγκριση με ανόργανο φθόριο(1). Αυτή η μορφή φθορίου βοηθάει να επαναμεταλλικοποιηθεί το σμάλτο, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.
  • Η σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας παράγοντας σχηματισμού φιλμ που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα (2).

(1) L. Jung et al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel.

  • Στο 90% των παιδιών από 2 έως 6 ετών άρεσε η γεύση Φρέσκιας Φράουλας (τεστ που έγινε σε 33 παιδιά για τρεις εβδομάδες).

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;