Οδοντόπαστα ELGYDIUM JUNIOR Bubble

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM KIDS Bubble είναι μία οδοντόπαστα σχεδιασμένη για παιδιά από 7 έως 12 ετών. Με γεύση τσιχλόφουσκας και 1000 ppm φθορίου, είναι κατάλληλη για παιδιά αυτών των ηλικιών, ώστε να προστατεύει τα πρώτα μόνιμα δόντια από τις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Συμβάλει στη δέσμευση περισσότερου φθορίου στο σμάλτο
  • Συγκέντρωση φθορίου κατάλληλη για παιδιά από 7 έως 12 ετών

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Συνιστάται για

  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Για βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα, με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM Junior. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου από άλλες πηγές (νερό, αλάτι κλπ.), συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.

Επαγγελματική άποψη

Η προστασία των πρώτων μόνιμων δοντιών από την τερηδόνα είναι σημαντική για υγιή δόντια μακροπρόθεσμα. Οι καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής μαθαίνονται καλύτερα σε μικρή ηλικία. Η οδοντόπαστα ELGYDIUM JUNIOR Bubble επιτρέπει στο φθόριο να δεσμεύεται στα δόντια από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Η καθαριστική της δράση είναι ήπια προς τα ούλα.

Σύνθεση

Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη, 1000 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των εργαστηρίων Pierre Fabre),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου του δοντιού. Βοηθάει το σμάλτο να δεσμεύσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος, σε σύγκριση με το ανόργανο φθόριο(1). Συνεπώς, αυτή η μορφή φθορίου βοηθάει την επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν την τερηδόνα.
  • Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο (2).

(1)L. Jung et al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;