Οδοντόκρεμα ELGYDIUM KIDS ICE AGE Φράουλα για παιδιά 2-6 ετών

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM KIDS ICE AGE για παιδιά 2-6 ετών είναι μια οδοντόκρεμα με γεύση φράουλα σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών. Η δοσολογία ιόντων φθορίου 500 ppm, προσαρμοσμένη για παιδιά αυτής της ηλικίας, προστατεύει τα νεογιλά δόντια έναντι επιθέσεων οξέων που οδηγούν σε τερηδόνα.

 

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Μεγαλύτερη δέσμευση φθορίου στο σμάλτο
  • Δοσολογία φθορίου προσαρμοσμένη για παιδιά 2 έως 6 ετών
  • Σύνθεση χωρίς parabens

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Συνιστάται για

  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Ένα ή δύο καθημερινά βουρτσίσματα[1], με ποσότητα οδοντόκρεμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM ICE AGE Kids για παιδιά 2-6 ετών. Εάν το φθόριο προσλαμβάνεται μέσω άλλων πηγών (αλάτι, νερό, κλπ.), συμβουλευτείτε έναν οδοντίατρο ή έναν γιατρό.

 

[1] Ένα καθημερινό βούρτσισμα μέχρι τα 3 έτη. Δύο καθημερινά βουρτσίσματα, ξεκινώντας από την ηλικία των 3 ετών.

 

Επαγγελματική άποψη

Η προστασία των νεογιλών δοντιών είναι σημαντική για την προαγωγή της υγείας των μόνιμων δοντιών. Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM KIDS ICE AGE Φράουλα για παιδιά 2-6 ετών σχεδιάστηκε για την ισχυρή δέσμευση του φθορίου μετά το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Οι απαλοί καθαριστικοί της παράγοντες είναι απαλοί με τα ούλα και με το λεπτότερο στρώμα σμάλτου των νεογιλών δοντιών. Το σχέδιο ICE AGE καθιστά διασκεδαστική τη στοματική υγιεινή.

Σύνθεση

Fluorinol (υδροφθορική νικομεθανόλη, 500 ppm ιόντα φθορίου, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Pierre Fabre): Ισχυρή δέσμευση του φθορίου στο σμάλτο για την επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο): Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος.

Κλινικά αποτελέσματα

Η γεύση φράουλας είναι αρεστή από το 90% των παιδιών ηλικίας 2 έως 6 ετών (δοκιμαστική περίοδος 3 εβδομάδων σε 33 παιδιά).

Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol) βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου των δοντιών. Η δέσμευση του φθορίου βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου και αυξάνει την ανθεκτικότητα των δοντιών στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Η Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο) δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος (1).

(1) Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail dentaire.

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;