Οδοντόκρεμα ELGYDIUM JUNIOR Mild Mint

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM JUNIOR Mild Mint για παιδιά 7-12 ετών είναι μια οδοντόκρεμα, της οποίας η ήπια γεύση μέντας με ελαφρύ άρωμα βανίλιας, θα εκτιμηθεί από τα παιδιά στην ηλικία που θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν το αρώμα μέντας. Η συγκέντρωσή της σε Fluorinol 1,400 ppm (ιόντα φθορίου) βρίσκεται σε συμφωνία με τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για τα παιδιά σε αυτή την ηλικία και προστατεύει τα πρώτα μόνιμα δόντια έναντι των επιθέσεων οξέων που προκαλούν την οδοντική τερηδόνα.

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Μεγαλύτερη δέσμευση φθορίου στο σμάλτο

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Συνιστάται για

  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Δύο φορές την ημέρα μετά τα γεύματα. Τοποθετείτε ποσότητα οδοντόκρεμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μια μαλακή βούρτσα όπως η ELGYDIUM Junior για παιδιά 7-12 ετών. Σε περίπτωση επιπλέον πρόσληψης φθορίου (νερό, αλάτι, κλπ.), απευθυνθείτε στον οδοντίατρο ή τον γενικό ιατρό σας για συμβουλές.

Επαγγελματική άποψη

Για διά βίου καλύτερη στοματική υγιεινή, είναι σημαντικό να προστατευθούν και να ενδυναμωθούν τα πρώτα μόνιμα δόντια. Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM JUNIOR Mild Mint για παιδιά 7-12 ετών περιέχει Fluorinol το οποίο δεσμεύεται ταχέως στο σμάλτο των δοντιών (έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με το ανόργανο φθόριο). Οι καθαριστικοί της παράγοντες είναι απαλοί και σέβονται τα ούλα των παιδιών. Η ήπια γεύση μέντας βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τα αρώματα μέντας των οδοντοκρεμών των ενηλίκων και βοηθά στο να διατηρείται ελκυστικό το βούρτσισμα των δοντιών.

Σύνθεση

Fluorinol (υδροφθορική νικομεθανόλη, 1,400 ppm ιόντα φθορίου, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Pierre Fabre): Ισχυρή δέσμευση του φθορίου στο σμάλτο για την επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο): Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος.

Κλινικά αποτελέσματα

Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol) βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου των δοντιών. Μόλις κατά το δεύτερο λεπτό του βουρτσίσματος, μπορούν να δεσμευτούν 6 φορές περισσότερα ιόντα φθορίου στο σμάλτο, σε σύγκριση με το ανόργανο φθόριο και 4 φορές περισσότερα, σε σύγκριση με φθοριωμένη αμίνη πρώτης γενιάς (1). Η δέσμευση του φθορίου βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου και αυξάνει την ανθεκτικότητα των δοντιών στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Η Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο) δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενθαρρύνει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος (2).

 

(1) Morawietz M., Ufer C, Heunemann U., Kiesow A. Investigating fluoride uptake/ precipitation on a human enamek surface after in-vitro topical treatment with fluoride sources. Fraunhofer Institute for microstructure of Materials and Systems IMWS, Halle (Saale). Report no.: V782/2017. November 27th, 2017

(2) Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail

dentaire.

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;