Οδοντόκρεμα ELGYDIUM JUNIOR ICE AGE Tutti Frutti για παιδιά 7-12 ετών

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Η ELGYDIUM JUNIOR ICE AGE για παιδιά 7-12 ετών είναι μια οδοντόκρεμα με γεύση Tutti Frutti που σχεδιάστηκε για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Η συγκέντρωση ιόντων φθορίου 1000 ppm, προσαρμοσμένη για παιδιά αυτής της ηλικίας, προστατεύει τα πρώτα μόνιμα δόντια έναντι επιθέσεων οξέων που οδηγούν σε τερηδόνα.

 

Σωληνάριο 50 ml

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Μεγαλύτερη δέσμευση φθορίου στο σμάλτο
  • Δοσολογία φθορίου προσαρμοσμένη για παιδιά 7 έως 12 ετών

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Συνιστάται για

  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Βουρτσίζετε μετά από κάθε γεύμα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα όπως η ELGYDIUM ICE AGE Junior για παιδιά 7-12 ετών. Εάν προσλαμβάνεται φθόριο μέσω άλλων πηγών (αλάτι, νερό, κλπ.), συμβουλευτείτε έναν οδοντίατρο ή έναν γιατρό.

Επαγγελματική άποψη

Η προστασία των πρώτων μόνιμων δοντιών είναι σημαντική για την προαγωγή της διά βίου στοματικής υγιεινής. Η οδοντόκρεμα ELGYDIUM JUNIOR ICE AGE Tutti Frutti για παιδιά 7-12 ετών σχεδιάστηκε για την ισχυρή δέσμευση φθορίου μετά το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος. Οι απαλοί καθαριστικοί της παράγοντες είναι απαλοί με τα ούλα. Το σχέδιο ICE AGE καθιστά διασκεδαστική τη στοματική υγιεινή.

Σύνθεση

Fluorinol (υδροφθορική νικομεθανόλη, 1,000 ppm ιόντα φθορίου, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Pierre Fabre): Ισχυρή δέσμευση του φθορίου στο σμάλτο για την επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο): Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος.

Κλινικά αποτελέσματα

Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol) βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου των δοντιών. Η δέσμευση του φθορίου βοηθά στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου και αυξάνει την ανθεκτικότητα των δοντιών στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.

Το Siliglycol (PEG-12 διμεθυλο πολυσιλοξάνιο) δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενισχύει την επιφανειακή δέσμευση του φθορίου, ακόμη και μετά το ξέπλυμα του στόματος (1).

(1) Lacout et Al. Effets d’agents filmogènes sur la fluoration d’une apatite analogue à l’émail dentaire.

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;