Διάλυμα για στοματικές πλύσεις ELGYDIUM JUNIOR

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Το διάλυμα για στοματικές πλύσεις ELGYDIUM JUNIOR είναι σχεδιασμένο για την προστασία από την τερηδόνα στα παιδιά από 7 έως 12 ετών. Το Fluorinol® και η σιλιγλυκόλη επιτρέπουν μέχρι και πέντε φορές περισσότερο φθόριο να δεσμευτεί στο σμάλτο του δοντιού από το πρώτο κιόλας λεπτό, με μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Το σμάλτο ενδυναμώνεται και η ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν την τερηδόνα μειώνεται. Χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το βούρτσισμα για βέλτιστη στοματική υγιεινή σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες από την οδοντόβουρτσα.
Φιάλη 500 ml με δοσομετρικό καπάκι

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

  • Ιδανικό συμπλήρωμα στο βούρτσισμα
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Χωρίς αλκοόλ

Αποτελεσματικό για

  • Τερηδόνα στα παιδιά

Συνιστάται για

  • Παιδιά

Πώς χρησιμοποιείται

Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Κάντε στοματικές πλύσεις για 30 δευτερόλεπτα με 10 ml διαλύματος (γεύση κόκκινων φρούτων)

Επαγγελματική άποψη

Το διάλυμα για στοματικές πλύσεις ELGYDIUM JUNIOR χωρίς αλκοόλ επιτρέπει στο φθόριο να δεσμεύεται πιο αποτελεσματικά στα παιδικά δόντια: πέντε φορές περισσότερο από την πρώτη κιόλας πλύση. Η σιλιγλυκόλη επίσης σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει τα βακτήρια να αποικίσουν το στόμα και διατηρεί το φθόριο στο σμάλτο περισσότερο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα. Η γεύση κόκκινων φρούτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα παιδιά.

Σύνθεση

Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη, 250 ppm ιόντων φθορίου),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να βοηθήσει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου του δοντιού. Βοηθάει το σμάλτο να απορροφήσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο λεπτό βουρτσίσματος, συγκρίνοντάς το με ανόργανο φθόριο(1). Συνεπώς, αυτή η μορφή φθορίου επαναμεταλλικοποιεί το σμάλτο και το κάνει πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.
  • Η σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας φιλμογενής παράγοντας που παρατείνει και ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο, ακόμη και μετά το ξέπλυμα (2).

(1) L. Jung et al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel.

Πού θα βρείτε αυτό το προϊόν;